Route beschrijving


Wij zien U graag terug in onze winkel, wij zijn van Maandag 10 uur 's morgens en van Dinsdag tot en met Zaterdag van 11 uur 's morgens tot 6 uur 's middags voor U aanwezig.Met de auto:
De Leopoldstraat kent eenrichtings verkeer richting het oude centrum en ligt in het verlengde van de Mechelse Steenweg. Er zijn twee goede parkeergelegenheden nabij, onder het Elisabeth Gasthuis (direct links na de werken) en in de H van Heurck straat, U rijdt dan voorbij de winkel en gaat rechtsaf richting Theaterplein (Vogeltjesmarkt).

Als U van buiten Antwerpen komt neemt U het best de afslag Borgerhout, vanwege de werken aan de Leien OOK als U uit richting Gent komt...
U volgt dan de Plantin en Moretus Lei de stad in. U wordt voor het Stadspark rechtsaf de Quinten Matsijs Lei opgeleid. (Oranje nood bewegwijzering "Leien") Sorteer links voor bij de verkeerslichten aan het einde van deze Lei en vervolg RECHTDOOR door de Maria Theresia Lei naar de Franken Lei. Hier gaat U linksaf (op de hoofdrijbaan komt meestal het beste uit). U komt op de parallel-baan terecht. Vervolg Uw weg langs de werken tot net voorbij de Nationale Bank aan Uw rechterkant, U kunt hier vr het stoplicht langs naar rechts. U gaat nu rechtdoor de Leopoldstraat in. U vind het Alternatief Centrum op zo'n 75 meter aan Uw rechterkant.Met de tram:
Lijn 7 en 8 stoppen op de Leopoldplaats, deze halte is op loopafstand van de winkel.
De halte voor lijnen 7 en 8 op de Lange Gasthuis straat zijn ook redelijk dichtbij U kunt dan (maar enkel overdag) het doorsteekje door het Elisabeth Gasthuis nemen. De winkel is dan aan Uw rechterkant als U het doorsteekje uitkomt (aan de overkant van de straat).


Te voet:
Vanaf de Meir loopt U via de Wapper langs het Rubenshuis, ga rechtsaf de Schuttershof straat in. Op de van deze straat gaat U links de Ketelstraat in. Recht vr U is de Leopoldstraat.


Aanrader:
Stadplan van de stad Antwerpen
Gebruik de zoekfunctie links in de blauwe balk om snel de Leopoldstraat te vinden.